Storingsdienst 24/7

u heeft een storing?

Storingsdienst 24/7

We begrijpen dat elektrische storingen voor veel ongemak kan zorgen. Het kan enorm vervelend zijn om hiermee geconfronteerd te worden. Hoewel het vrijwel onmogelijk is om stroomstoringen volledig te voorkomen, kunnen ze helaas toch optreden. Gelukkig staat Avoltis altijd paraat om deze problemen snel en efficiënt op te lossen met onze 24/7 storingsdiensten. U kunt te allen tijde op ons rekenen om storingen te verhelpen. Onze storingsdienst is dag en nacht beschikbaar en we streven ernaar om u zo spoedig mogelijk te helpen, 7 dagen per week, ongeacht het tijdstip. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en dankzij het brede scala aan expertise van onze elektriciens kunnen zij u in elke situatie van dienst zijn. Lees verder om meer te ontdekken over hoe onze storingsdienst werkt en hoe u storingen kunt voorkomen.

eerste analyse

Doet er zich een elektrische storing voor?

Het is vervelend wanneer er technische problemen optreden in uw woning of bedrijfspand. Deze problemen kunnen stroomuitval, disfunctionerende apparaten en zelfs gevaarlijke situaties veroorzaken. Wanneer u een elektrische storing constateert is het belangrijk om snel te handelen. Soms kunt u zelf de storing oplossen, bijvoorbeeld wanneer een groep in de meterkast overbelast raakt en er een zekering doorslaat. In dat geval kunt u proberen om minder apparaten op die groep aan te sluiten of ze op een andere groep aan te sluiten. Het is echter van essentieel belang om vooraf te controleren op welke andere groep u deze apparaten kunt aansluiten en of dit correct functioneert.

Indien u professionele hulp nodig heeft, kunt u rekenen op onze ervaren service. Onze storingsdienst is gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van elektrische problemen. Met onze ruime kennis en ervaring kunnen we snel de oorzaak van het probleem identificeren en een passende oplossing bieden. We zijn erop gericht om onze klanten zo spoedig mogelijk van dienst te zijn met onze storingsdiensten. Of het nu gaat om kortsluiting, overbelasting of een defecte bedrading, onze monteurs beschikken over de benodigde expertise om het probleem voor u op te lossen.

neem contact op

Onze storingsdienst is 24/7 beschikbaar

Het oplossen van een stroomstoring kan behoorlijk ingewikkeld zijn, vooral als er sprake is van een gesprongen aardlekschakelaar en kortsluiting. Daarom raden wij ten zeerste af om zelf te proberen dergelijke complexe problemen op te lossen. Bij Avoltis begrijpen we dat storingen zich niet beperken tot kantooruren. Daarom staan we altijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat. Of het nu dag of nacht is, weekend of feestdag, u kunt altijd op onze storingsdienst rekenen. Zodra u contact met ons opneemt, sturen we zo snel mogelijk onze experts naar uw locatie.

Bij onze dienstverlening staat snelheid en efficiëntie centraal. We begrijpen dat u niet kunt wachten wanneer een storing uw dagelijkse gang van zaken verstoort. Onze elektriciens gaan direct aan de slag zodra ze ter plaatse zijn om het probleem op te lossen. Ons doel is om u zo snel mogelijk weer van een betrouwbare stroomvoorziening te voorzien, zodat u uw normale routine kunt hervatten. Neem direct contact op met onze telefonische dienst, en onze experts staan binnen de kortste keren bij u voor de deur.

onze werkwijze

Hoe wij elektrische problemen oplossen bij storingen

Als er zich een elektrische storing voordoet, kunt u onze storingsdienst bellen en het probleem melden. We sturen onmiddellijk een ervaren elektricien naar uw locatie om het probleem te onderzoeken, zelfs in noodgevallen. De elektricien zal grondig de situatie bekijken en inspecteren om de oorzaak van de storing te achterhalen. Met behulp van speciale apparatuur en hun expertise zullen ze de exacte loorzaak van de storing vaststellen.

Zodra de oorzaak is vastgesteld, zal de elektricien onmiddellijk beginnen met het oplossen van het probleem. We beschikken over een uitgebreid assortiment gereedschappen en reserveonderdelen, waardoor we vaak ter plaatse de meest voorkomende problemen kunnen verhelpen. Of het nu gaat om het vervangen van een defecte zekering, het herstellen van beschadigde bedrading of het repareren van een kapot apparaat, onze elektriciens hebben de vaardigheden en kennis om de benodigde reparaties uit te voeren.

We adviseren u om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze storingsdienst, zodat we u snel kunnen helpen. Onze elektriciens zijn professioneel opgeleid en blijven up-to-date met de nieuwste technieken door regelmatige bijscholing. We streven ernaar u de beste service te bieden en daarom geven we ook garantie op de reparaties die onze storingsdienst uitvoert. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we verschillende soorten stroomstoringen snel en vakkundig oplossen. We reageren op alle meldingen en storingsmeldingen m.b.t. uw elektrische installatie om de problemen in uw bedrijf of huishouden op te lossen.

Bovendien kunnen onze elektriciens u adviseren over hoe u beter met elektriciteit kunt omgaan en toekomstige storingen kunt voorkomen. We vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent en de juiste voorzorgsmaatregelen kunt nemen om elektrische veiligheid te waarborgen in uw huis of bedrijf.

goed om te weten

hoe kunt u storingen Voorkomen

Onze storingsdienst richt zich niet alleen op het oplossen van problemen, maar ook op het voorkomen ervan in de toekomst. Door regelmatig onderhoud aan uw elektrische installatie te laten uitvoeren, overbelasting te vermijden, gebruik te maken van hoogwaardige apparatuur en waarschuwingssignalen serieus te nemen, kunt u de kans op storingen minimaliseren en hopelijk de noodzaak van onze storingsdienst vermijden.

Het is van essentieel belang om geen elektrische klussen zelf of door niet opgeleide personen uit te laten uitvoeren. Het is beter om een kundige elektricien in te schakelen als er werkzaamheden moeten plaatsvinden aan uw elektrische installatie. Door de geldende elektrotechnische richtlijnen te volgen, kunnen wij de veiligheid van uw elektrische systeem garanderen en mogelijke toekomstige storingen voorkomen.

Aarzel niet om contact op te nemen met onze storingsdienst en meld het probleem. Onze experts staan altijd klaar om u te helpen en zullen uw probleem zo goed mogelijk oplossen. Soms kunt u zelf het probleem oplossen met behulp van onze instructies. Hoe dan ook, u kunt altijd op onze dienst rekenen. We zijn 24/7 beschikbaar!