Extra groep aanleggen

HULP NODIG BIJ

Extra groep aanleggen voor nieuwe apparatuur

Denkt u erover om een extra groep toe te voegen? Soms merkt u misschien dat uw elektrische installatie niet genoeg stroom levert voor al uw apparaten en verlichting. Dit kan vooral voorkomen als u uw huis uitbreidt, zware apparatuur installeert of als de bedrading verouderd is. Maar maakt u zich geen zorgen, er is een oplossing: het toevoegen van een extra groep. Hiermee kunt u de elektrische belasting beter verdelen, overbelasting voorkomen en uw huis veiliger maken. Bij Avoltis begrijpen we hoe belangrijk het is om dit professioneel aan te pakken. De elektriciens van Avoltis staan klaar om u te helpen met hun ervaring en expertise. Lees verder om meer te weten te komen over het belang van een extra groep en hoe wij u kunnen ondersteunen bij het toevoegen ervan.

kom nu in actie

Een extra groep in uw meterkast

De voordelen van het toevoegen van een extra groep in uw groepenkast zijn talrijk en omvatten extra flexibiliteit, veiligheid en toekomstbestendigheid:

Flexibiliteit:
Met een extra groep kunt u de stroom binnen uw huis beter verdelen en beheren. Dit zorgt voor een optimale verdeling van de elektrische belasting en voorkomt overbelasting van een enkele groep. Bovendien leidt een verbeterde stroomverdeling tot minder vaak voorkomende stroomstoringen. Met extra groepen kunt u specifieke gebieden of apparaten afzonderlijk bedienen, waardoor u meer flexibiliteit krijgt bij het in- en uitschakelen van stroom. Dit biedt u meer controle en gemak bij het gebruik van elektriciteit in uw woning.

Veiligheid:
Een extra groep draagt bij aan een veiliger elektrisch systeem in uw huis. Door de belasting te verdelen, vermindert u het risico op oververhitting, kortsluiting en brand. Dit is vooral belangrijk bij het gebruik van zware apparatuur of in woningen met verouderde bedrading. Een goed verdeeld elektrisch systeem verlaagt het risico op stroomstoringen en bevordert de veiligheid.

Toekomstbestendigheid:
Met een extra groep bent u beter voorbereid op toekomstige elektrische behoeften. U kunt nieuwe apparatuur installeren of uw huis uitbreiden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over overbelasting van het systeem. Dit kan kostenefficiënt zijn, omdat u geen ingrijpende wijzigingen in de elektrische infrastructuur hoeft aan te brengen als u later wijzigingen wilt aanbrengen in uw woning.

Neem geen risico

Extra groep laten aanleggen door een elektricien

Hoewel het aantrekkelijk kan lijken om zelf een extra groep aan te leggen, is het verstandig om een professionele elektricien van Avoltis in te schakelen voor het veilig en efficiënt aanleggen van een extra groep. Wij beschikken over de juiste kennis, ervaring en zorgen voor naleving van de elektrische NEN1010 / NEN3140 normen.